Rohelise sibula supp

Rohelise sibula supp

Valmistamine

  1. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks.
  2. Haki sibul ja kuumuta potis võis.
  3. Lisa potti kartulikuubikud ja puljong ning keeda, kuni kartul on peaaegu pehme.
  4. Haki roheline sibul ja lisa puljongi hulka. Keeda suppi, kuni kartul on täiesti pehme.
  5. Püreesta poti sisu.
  6. Lisa koor ja kuumuta läbi. Maitsesta sidrunimahla ja vajadusel soola-pipraga.

Nipid ja soovitused

Selle supi kõrvale maitseb eriti hästi soolane heeringaleib. Vähem rammusa supi saad kohvikoort kasutades.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 spl – Või
1 tk – Sibul
300 g – Kartul
7 dl – Köögiviljapuljong
150 g – Roheline sibul
2 dl – Vahukoor
1 tk – Sidrun
1 g – Sool
1 g – Must pipar