Veiselihahautis köögiviljadega

Tõsiselt toitev roog, pikalt haududes läheb aina paremaks.

Valmistamine

  1. Koori porgandid, kaalikas ja pastinaak. Lõika porgandid ja pastinaak juppideks, kaalikas kuubikuteks. Liha lõika kuubikuteks ja veereta jahus. Pruunista pannil kahes jaos ja tõsta potti.
  2. Hakitud sibulat kuumuta pannil u 5 minutit. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Lisa puljong ja õlu. Lisa rosinad ja köömned. Maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta 1 minut. Lisa köögiviljad ja hauta veel 50 minutit. Lisa hakitud petersell.

Nipid ja soovitused

Külmuta parajate portsjonitena.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Kaalikas
1 spl – Tomatipasta
300 g – Pastinaak
1 g – Must pipar
800 g – Veiseliha kondita
1 g – Sool
3 tk – Sibul
500 ml – Tume õlu
2 spl – Petersell värske
0.50 dl – Nisujahu
3 spl – Õli
8 dl – Veisepuljong
1 spl – Rosinad
1 tl – Köömned
300 g – Porgand