Kategooriad
Kahe šokolaadi vaht kirssidega
Hapukad kirsid ja magus-mõru šokolaadivaht on selles pokaaliroas tasakaalus. Niisugust maiust ei olegi väga palju vaja.
Valmistamine
- Sulata kirsid, pane potti ja lisa liköör. Kuumuta peaaegu keemiseni.
- Sega maisitärklis vähese veega, nirista kirsside hulka ja kuumuta segades keemiseni. Jahuta ja tõsta pokaalidesse põhjakihiks.
- Sulata tume šokolaad koos kange kohviga vesivannil ja jahuta pisut. Sega juurde toorjuust ja vahustatud koor. Tõsta pokaalidesse.
- Pane pooleks tunniks külmkappi.
- Sulata valge šokolaad vesivannil, sega hulka toorjuust. Lase pisut jahtuda ja sega vahustatud koorega. Tõsta pokaalidesse.
- Kuni serveerimiseni hoia pokaale külmkapis.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Hele vaht
100 g – Valge šokolaad
1 dl – Tere vahukoor
100 g – Toorjuust
Tume vaht
100 g – Toorjuust
0.50 dl – Kohv
1 dl – Tere vahukoor
100 g – Tume šokolaad
Kirsikaste
1 dl – Kirsiliköör
100 g – Kirsid külmutatud
2 tl – Maisitärklis