Kahe šokolaadi vaht kirssidega

Hapukad kirsid ja magus-mõru šokolaadivaht on selles pokaaliroas tasakaalus. Niisugust maiust ei olegi väga palju vaja.

Valmistamine

  1. Sulata kirsid, pane potti ja lisa liköör. Kuumuta peaaegu keemiseni.
  2. Sega maisitärklis vähese veega, nirista kirsside hulka ja kuumuta segades keemiseni. Jahuta ja tõsta pokaalidesse põhjakihiks.
  3. Sulata tume šokolaad koos kange kohviga vesivannil ja jahuta pisut. Sega juurde toorjuust ja vahustatud koor. Tõsta pokaalidesse.
  4. Pane pooleks tunniks külmkappi.
  5. Sulata valge šokolaad vesivannil, sega hulka toorjuust. Lase pisut jahtuda ja sega vahustatud koorega. Tõsta pokaalidesse.
  6. Kuni serveerimiseni hoia pokaale külmkapis.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Tume vaht
0.50 dl – Kohv
1 dl – Tere vahukoor
100 g – Toorjuust
100 g – Fazer tume küpsetusšokolaad
Kirsikaste
1 dl – Kirsiliköör
2 tl – Maisitärklis
100 g – Kirsid külmutatud
Hele vaht
100 g – Toorjuust
100 g – Valge šokolaad
1 dl – Tere vahukoor