Bataadipüreesupp

Bataadipüreesupp

Valmistamine

  1. Koori ja tükelda bataat.
  2. Haki küüslauk (1 küüs) ja ingver (5 cm).
  3. Kuumuta poti põhjas õli ja selles järgemööda lisades ingver ja küüslauk ning bataat.
  4. Vala peale puljong ja lase supil rahulikult podiseda, kuna bataat on pehmeks keenud.
  5. Püreesta poti sisu.
  6. Kuumuta püreestatud supp koos koorega läbi.

Nipid ja soovitused

Supile võid vürtsi lisada värske tšilliga. Eelista kanapuljongit, mille maitse sobib hästi bataadi magusa maitsega. Kui soovid lahjemat suppi, kasuta pigem kohvikoort.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 g – Õli
300 g – Bataat
3 dl – Kanapuljong
1 dl – Vahukoor