Õhuline bubert

Õrn ja õhuline magusroog, mis sobib igale peolauale ja miks mitte ka nädalavahetusel oma perele. Serveeri jahtunult toormoosi või kisselliga.

Valmistamine

  1. Enamik piimast kalla potti (jäta väheke piima jahuga segamiseks alles) ja kuumuta keemiseni. Sega kõrvalepandud piim jahuga ja vispelda kuuma piima hulka. Kuumuta segades, kuni segu pakseneb.
  2. Vahusta 5 munakollast suhkruga ja sega kuuma piima hulka. Lase jahtuda ja tõsta vaagnale.
  3. Lisa 3 munavalget piima-munavahule ja sega pliidil kuumutades ettevaatlikult korra veel läbi. Tõsta kausikestesse ja lase jahtuda.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Serveerimiseks
4 spl – Mustsõstramoos
Põhikoostisosad
5 tk – Muna
1 L – Piim
125 g – Nisujahu
150 g – Suhkur