Kategooriad
Lindströmi kotletid
Rootslaste klassikaline hakkliharoog, kus peet annab kotlettidele kauni roosa värvi ja hea maitse.
Valmistamine
- Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
- Sega hulka riivitud keedetud kartulid ja lahtiklopitud muna.
- Lisa ka riivitud peet ja peeneks hakitud sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks.
- Vormi 10–12 kotletti.
- Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit, keera kuumus maha ja jäta kaane alla järelküpsema.
Nipid ja soovitused
Rootslased serveerivad praetud muna, keedetud kartulite ja marineeritud peediga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
2 spl – Sibul
1 tk – Muna
0.50 tl – Must pipar
2 tk – Kartul
1 tl – Sool
500 g – Veisehakkliha
2 dl – Keedetud peet