Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Põnev kooslus, kus lihale annavad oma nüansi magushapud pirnid ja soolane sinihallitusjuust.

Valmistamine

  1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.
  2. Kuumuta sibulat, pirne ja rosmariini pannil õlis umbes 5 minutit, kuni need hakkavad karamellistuma. Tõsta siis ahjuvormi.
  3. Hõõru lihatükid maitseainetega sisse, pruunista pannil mõlemalt poolt ja tõsta samuti ahjuvormi.
  4. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
  5. Pane peale juustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust on sulanud.

Nipid ja soovitused

Serveeri juurde kartuleid või riisi.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Õli
2 tk – Punane sibul
2 tk – Pirn
1 tl – Rosmariin värske
650 g – Seavälisfilee
50 g – Sinihallitusjuust
1 g – Sool
1 g – Must pipar