Kategooriad
Talvepada
Koorene lihapada valmib kõige kiiremini sea välisfileed kasutades. Kui tahad tarvitada muud lihatükki, varu valmistamiseks rohkem aega.
Valmistamine
- Lõika toorvorstid tükkideks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.
- Puhasta välisfilee, lõika viiludeks ning mudi neid pisut käte vahel.
- Pruunista lihaviilud pannil õli-võisegus, maitsesta soola, pipra ja majoraaniga. Puista peale jahu ning sega läbi.
- Lisa lihatükkidele pärlsibulad, pooleks lõigatud oliivid, ribastatud paprikad ja hakitud kurk.
- Vala peale koor ja vesi ning keeda 15 minutit.
- Sega hulka vorstitükid ja nõrutatud sibulamarinaad. Puista peale hakitud ürte.
Nipid ja soovitused
Kõrvale paku keedetud riisi ja marineeritud kurki.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
1 spl – Roheline sibul
1 g – Must pipar
2 tk – Punane paprika
1 spl – Nisujahu
900 g – Seavälisfilee
195 g – Marineeritud pärlsibul
6 tk – Toorvorst
1 g – Majoraan kuivatatud
4 dl – Tere vahukoor
1 g – Sool
2 dl – Marineeritud kurk
100 g – Mustad oliivid kivita