Talvepada

Koorene lihapada valmib kõige kiiremini sea välisfileed kasutades. Kui tahad tarvitada muud lihatükki, varu valmistamiseks rohkem aega.

Valmistamine

  1. Lõika toorvorstid tükkideks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.
  2. Puhasta välisfilee, lõika viiludeks ning mudi neid pisut käte vahel.
  3. Pruunista lihaviilud pannil õli-võisegus, maitsesta soola, pipra ja majoraaniga. Puista peale jahu ning sega läbi.
  4. Lisa lihatükkidele pärlsibulad, pooleks lõigatud oliivid, ribastatud paprikad ja hakitud kurk.
  5. Vala peale koor ja vesi ning keeda 15 minutit.
  6. Sega hulka vorstitükid ja nõrutatud sibulamarinaad. Puista peale hakitud ürte.

Nipid ja soovitused

Kõrvale paku keedetud riisi ja marineeritud kurki.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Roheline sibul
900 g – Seavälisfilee
6 tk – Toorvorst
195 g – Marineeritud pärlsibul
100 g – Mustad oliivid kivita
2 tk – Punane paprika
2 dl – Marineeritud kurk
4 dl – Vahukoor
1 spl – Nisujahu
1 g – Majoraan kuivatatud
1 g – Must pipar
1 g – Sool