Kiire hakklihasupp kapsastega

Lihtsa ja kiirele ajale sobiva valmistuskäiguga supp, mille aedviljade koostist on omatahtsi kerge muuta.

Valmistamine

  1. Kuumuta vesi või puljong keemiseni, maitsesta loorberiga (1 leht) ning lisa tükeldatud kapsas ja porgand.
  2. Samal ajal prae peekon pannil krõbedaks ja tõsta kõrned majapidamispaberile ootele. Soovi korral loobu eraldunud rasvast ning siis jätka pannil hakkliha pruunistamisega.
  3. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga ning pane supi hulka koos tükeldatud kartuliga.
  4. Mõne aja pärast lisa tükeldatud brokoli ja peotäis herneid.
  5. Keeda aedviljade pehmenemiseni ning lisa enne serveerimist maitseroheline ja peekonitükid.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 L – Vesi
1 tk – Loorberileht
0.25 tk – Kapsas
1 tk – Porgand
120 g – Peekonilõigud
300 g – Seahakkliha
2 tk – Kartul
0.50 tk – Spargel
1 spl – Hernes värske
1 tk – Petersell värske
1 tk – Till värske