Peedi-mustrõika relish küpsetatud veiselihaga

Relish on värske ja vürtsikas kaaslane, mis eriti hästi sobib veise-, lamba- või ulukiliha juurde.

Valmistamine

  1. Riivi peet ja mustrõigas peene riiviga, sega hulka mädarõigas, suhkur ja palsamiäädikas. Pane segu külmkappi maitsestuma.
  2. Lõika veiseliha 1–1,5 cm viiludeks. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.
  3. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Võta ahjust ja lase 8–10 minutit seista, serveeri vürtsika relishiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
600 g – Veise välisfilee
1 tl – Õli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
3 tk – Keedetud peet
2 tl – Suhkur
2 spl – Palsamiäädikas
1 tk – Mustrõigas