Koorene sealihapada

Koorene sealihapada.

Valmistamine

  1. Keeda esmalt koorega kartulid.
  2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liharibad.
  3. Haki sibul ja lisa pannile.
  4. Haki soovi korral seened väiksemaks ja lisa pannile.
  5. Koori keedetud kartulid ja lõika suured sektorid. Lisa kartulid pannile ja sega läbi.
  6. Vala pannile koor ja hauta, kuni liha on pehmenenud ja kaste paksenenud. Maitsesta soola-pipraga.

Nipid ja soovitused

Eelista rammusamat koort, see pakseneb paremini kui kohvikoor. Seentest eelista võimalusel kukeseeni, mis sealihaga eriti hästi kokku passivad.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tl – Õli
0.50 tk – Sibul
100 g – Šampinjonid
4 tk – Kartul
100 ml – Vahukoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar
300 g – Sealiharibad