Kategooriad
Õuna-porgandimuffinid (laktoosivabad)
Mahlased ja tervisesõbralikud küpsetised, mis sobivad hästi sügishommikuseks ampsuks ja lastele kooli kaasa.
Valmistamine
- Koori ja riivi porgandid. Vahusta munad suhkruga, lisa hulka õli ja riivitud porgandid. Seejärel lisa ka omavahel segatud kuivained: jahud, küpsetuspulber, kaneel ja sool.
- Pane juurde seemned ja kuubikuteks tükeldatud õunad. Sega ühtlaseks tainaks ja jaga vormidesse.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit, olenevalt vormide suurusest. Proovi küpsust tikuga, tõsta restile jahtuma.
KoostisosadPortsjonid:15 portsjonit
Põhikoostisosad
2 dl – Õunamahl
0.50 dl – Linaseemned
2 tk – Õun
0.50 dl – Õli
2 tk – Porgand
1.50 dl – Pruun suhkur
0.50 tl – Sool
2 dl – Nisujahu
3 tk – Muna
2 tl – Kaneel jahvatatud
3 dl – Täistera nisujahu
2 tl – Küpsetuspulber