Keelesalat rohelise hernega

Salat, mis on hea nii sea- kui veisekeelega.

Valmistamine

Keeda keelt soolaga maitsestatud vees umbes 1,5 tundi või kuni see on pehme. Kurna, pane korraks külma vetta ja eemalda kohe nahk. Lõika keel ribadeks. Tükelda ka keedetud porgandid ja kurgid ribadeks. Kurna herned. Sega omavahel keel ja köögiviljad, majonees ja lisa värske till. Sega läbi, lisa vajadusel soola ja lase enne serveerimist veidi maitsestuda.

Nipid ja soovitused

Sobib hästi ka korvikeste täidiseks peolaule.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tk – Seakeel
2 tk – Porgand
2 tk – Marineeritud kurk
400 g – Hernes konserveeritud
3 dl – Majonees
1 spl – Till värske