Kartulisalat praelihaga

Talvisel ajal küpsetatakse ahjus tihti seapraadi, mida korraga ära süüa ei jaksa. Järele jäänud praeliha muudab talvise kartulisalati toekamaks ja annab sellele mõnusa meki.

Valmistamine

Lõika praeliha, keedetud kartulid, keedetud porgandid, kurgid ja keedetud munad kuubikuteks. Sega kõik salatiained kokku. Valmista kaste, vala salatile ja sega läbi. Lase enne serveerimist tund-kaks maitsestuda.

Nipid ja soovitused

Sama hea salati saad ka keedetud veiseliha kasutades ja pool hapukurgi kogusest värskega asendades.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Praeliha
12 tk – Kartul
2 tk – Porgand
2 tk – Hapukurk
4 tk – Muna
200 g – Hernes konserveeritud
Kaste
6 dl – Hapukoor
2 dl – Majonees
2 tl – Mahe sinep
1 g – Sool
1 g – Suhkur