Tai stiilis kanasalat

Magushapud kastmed on kui kanalihale loodud.

Valmistamine

  1. Lõika kana sentimeetripaksusteks ribadeks.
  2. Riivi ingver (vaja läheb 1 tl), haki küüslauk (1 küüslauguküüs) ja sega sojakastmega läbi.
  3. Aseta kanaribad segusse kuni kaheks tunniks marineeruma.
  4. Kuumuta pannil õli ja prae selles kana.
  5. Koori porgand ja lõika sellest õhukesed viilud. Haki jämedalt sibul.
  6. Serveerimiseks aseta kõik komponendid taldrikule ja maitsesta tšillikastmega.

Nipid ja soovitused

Kastme võid ka ise kokku segada, kasutades selleks näiteks värsket tšillit, mett, riisiäädikat ja õli.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Broilerifilee
1 tk – Ingver
1 tk – Küüslauk
1 spl – Sojakaste
0.50 spl – Õli
2 tk – Porgand
1 tk – Roheline sibul
20 g – Suhkruhernes
1 spl – Mungoa idandid
1 spl – Magus tšillikaste