Juustu-puuviljasalat

Klassikalise vinegrettkastmega salat juustusõpradele.

Valmistamine

Lõika Emmentali juust väikesteks kuubikuteks ja pudenda sõrmede vahel hallitusjuust. Rebi salat tükkideks ning purusta pähklid. Lõika pirn ja õun neljaks, eemalda südamik ja viiluta õhukeselt. Tumenemise vältimiseks piserda mõlemaid sidrunimahlaga (1 spl). Lao salati ained suurele lamedale vaagnale või neljale taldrikule. Pane kastme ained kaanega purki, raputa hoolega segamini ning nirista siksakiliselt salatile.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
100 g – Sinihallitusjuust
1 tk – Pirn
1 tk – Õun
1 tk – Sidrun
100 g – Kreeka pähkel
4 spl – Oliiviõli
2 spl – Õunaäädikas
1 spl – Mesi
1 spl – Lehtsalat
100 g – Emmentali juust