Õuna-kaalikasalat

Õuna-kaalikasalat.

Valmistamine

  1. Riivi kaalikas ja õun jämeda riiviga.
  2. Sega kloppides kastmeks mesi, sidrunimahl (2 spl) ja õli. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
  3. Sega kaste salati hulka ja lisa juurde hakitud tüümian.

Nipid ja soovitused

Toorsalatitest sobib õunaga hästi kokku ka porgand, kapsas ja naeris. Kui valmistad suurema koguse salatit ja riivitud õun jääb kastet ootama, piserda õunad sidrunimahlaga üle, et need tumedaks ei värvuks.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Kaalikas
1 tk – Õun
1 spl – Mesi
2 spl – Õli
1 tk – Sidrun
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Tüümian värske