Aasiapärane punase kapsa salat

Kaunilt punane krõmps kapsasalat maitseka taipärase kastmega on sobiv lisand liha- või kalaroogade kõrvale, nii argi kui ka peolauale.

Valmistamine

  1. Sega kastmeaineid, kuni suhkur või mesi on lahustunud.
  2. Eemalda kapsal südamik ja lõika kapsas peenteks ribadeks.
  3. Koori porgand ja riivi jämeda riiviga. Haki sibulad peeneks. Haki koriander või petersell.
  4. Sega köögiviljad kastmega ja puista serveerides üle hakitud pähklitega.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Kaste
2 tk – Laim
3 spl – Tai kalakaste
3 spl – Suhkur
3 spl – Õli
1 tk – Tšillipipar värske
Põhikoostisosad
3 spl – Röstitud pähklid
500 g – Punane kapsas
1 tk – Porgand
2 tk – Sibul
1 spl – Koriander värske