Külm paprika-fetasupp

Külm supp, mis maitseb justkui Kreeka salat. Lisandiks värske kukkel ja mõnus kõhutäis on garanteeritud.

Valmistamine

  1. Riivi kurk jämeda riiviga ja pigista võimalikult kuivaks.
  2. Lõika Fetaki juust väikesteks tükkideks. Haki oliivid ja puhasta paprika. Sega tükeldatud ained ja kalla peale külm keefir.
  3. Lisa purustatud küüslauk (2 küünt) ja hakitud till. Maitsesta suhkru, pipra ja vajadusel ka soolaga.
  4. Jahuta.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
250 g – Kurk
1 L – Keefir
2 tl – Suhkur
1 g – Sool
200 g – Feta juust
2 tk – Kollane paprika
12 tk – Mustad oliivid kivita
2 spl – Till värske