Kategooriad
Külm paprika-fetasupp
Külm supp, mis maitseb justkui Kreeka salat. Lisandiks värske kukkel ja mõnus kõhutäis on garanteeritud.
Valmistamine
- Riivi kurk jämeda riiviga ja pigista võimalikult kuivaks.
- Lõika Fetaki juust väikesteks tükkideks. Haki oliivid ja puhasta paprika. Sega tükeldatud ained ja kalla peale külm keefir.
- Lisa purustatud küüslauk (2 küünt) ja hakitud till. Maitsesta suhkru, pipra ja vajadusel ka soolaga.
- Jahuta.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
1 tk – Küüslauk
250 g – Kurk
12 tk – Mustad oliivid kivita
1 L – Keefir
200 g – Feta juust
2 tk – Kollane paprika
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Till värske
2 tl – Suhkur