Külm paprika-fetasupp

Külm supp, mis maitseb justkui Kreeka salat. Lisandiks värske kukkel ja mõnus kõhutäis on garanteeritud.

Valmistamine

  1. Riivi kurk jämeda riiviga ja pigista võimalikult kuivaks.
  2. Lõika Fetaki juust väikesteks tükkideks. Haki oliivid ja puhasta paprika. Sega tükeldatud ained ja kalla peale külm keefir.
  3. Lisa purustatud küüslauk (2 küünt) ja hakitud till. Maitsesta suhkru, pipra ja vajadusel ka soolaga.
  4. Jahuta.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Kurk
200 g – Feta juust
12 tk – Mustad oliivid kivita
2 tk – Kollane paprika
1 L – Keefir
1 tk – Küüslauk
2 spl – Till värske
2 tl – Suhkur
1 g – Sool
1 g – Must pipar