Hakkliha-nuudlivorm

Lihtsalt valmiv vormiroog, mida võid munanuudlite asemel teha ka muude pastatoodetega. Meeldib ka lastele!

Valmistamine

  1. Lõika suvikõrvitsast 6–8 õhukest viilu kaunistuseks ja jäta ootele.
  2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, nõruta. Pruunista hakitud sibul ja küüslauguküüs pannil õlis, lisa juurde hakkliha ja pruunista. Lisa ka väikesteks kuubikuteks tükeldatud ülejäänud suvikõrvits, kuumuta veel mõni minut.
  3. Sega hulka bolognese kaste ja basiilik, kuumuta keemiseni. Vähenda pliidi kuumust ja hauta 5 minutit. Lisa nuudlid ja riivitud juust, sega ja kalla ahjuvormi. Kaunista pannil pruunistatud suvikõrvitsaviiludega.
  4. Puista üle riivitud parmesaniga ja küpseta 190 kraadi juures 20–30 minutit.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Õli
400 g – Veisehakkliha
200 g – Riivjuust
4 dl – Bolognese pastakaste
1 tl – Basiilik kuivatatud
350 g – Suvikõrvits
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sibul
0.50 dl – Parmesan
150 g – Munanuudlid