Mahlane pasta Kreeka pähklitega

Mahedat koorest pastat rikastavad kreeka pähkli mõnus maitse ja tuntav krõmps.

Valmistamine

  1. Koori ja haki 4 küüslauguküünt.
  2. Koori suvikõrvits ja lõika kuubikuteks.
  3. Kuumuta küüslauku pannil õlis paar minutit. Lisa suvikõrvits ja kuumuta veel 2–3 min.
  4. Vala pannile koor ja hauta suvikõrvits pehmeks. Murenda kastmesse juust, lisa hakitud pähklid, basiilik ja must pipar, maitsesta soolaga.
  5. Keeda pasta soolakas vees al dente. Nõruta ja sega kastmesse.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 tl – Oliiviõli
400 g – Linguine pasta
200 g – Kitsejuust
1 tk – Küüslauk
4 dl – Vahukoor
1 g – Sool
1.50 dl – Kreeka pähkel
400 g – Suvikõrvits
2 dl – Basiilik värske
1 g – Must pipar