Supp valgete ubadega

Paljude võimalustega supp - algne variant kuulub taimetoidu hulka, ent supi sisse sobib hästi ka tükeldatud keeduliha.

Valmistamine

  1. Haki küüslauk (1 küüs), sibul ja porgand ning prae õlis kergelt läbi. Lisa purustatud tomat ja kuumuta mõned minutid. Vala potti puljong ja oad ning keeda, kuni porgand valmib.
  2. Valmimise lõpufaasis lisa poolitatud Brüsseli kapsad.
  3. Maitsesta pipra ja hakitud peterselliga.

Nipid ja soovitused

Kui kasutad konservube, lisa need loputatult vahetult enne supi valmimist.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
0.50 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 tk – Porgand
6 tk – Brüsseli kapsas
3 spl – Purustatud tomatid
6 dl – Köögiviljapuljong
2 dl – Valged konservoad
1 g – Õli
1 g – Must pipar
1 tk – Petersell värske