Kana-makaroniroog

Makaronitoite armastavad nii suured kui väikesed. Siin üks rikkaliku kastmega roog, mida sobib pakkuda perele ja ka külalistele.

Valmistamine

  1. Keeda makaronid ja spargelkapsaõisikud pehmeks.
  2. Pruunista pannil küüslauguküüs, kanafilee ribadena ja 5-6 seent. Lisa 5 päikesekuivatatud tomatit, siis toorjuust ja vahukoor. Maitsesta soola-pipraga.
  3. Lisa keedetud makaronid ja spargelkapsas ning sega läbi. Vala mass ahjuvormi, riputa peale murulauku ja parmesani. Küpseta 200° juures 20 minutit. Serveeri koos värske salati ja pehme saiaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
4 spl – Parmesan
1 g – Sool
150 g – Toorjuust küüslaugu
6 tk – Šampinjonid
200 g – Broilerifilee
150 g – Spargel
1 g – Must pipar
250 g – Pasta
2 spl – Murulauk värske
1 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
1 tk – Küüslauk
250 g – Vahukoor