Oasalat

Oasalat

Valmistamine

  1. Haki sibul, basiilik ja poolita kirsstomatid ning oliivid.
  2. Sega õlist, äädikast ja maitseainetest kaste.
  3. Lisa kastmele esmalt basiilik ja tomatid, seejärel oad ja viimasena oliivid.

Nipid ja soovitused

Sobib hästi grillitud- või ahjuliha kõrvale. Kerge õlikastme asemel võid salatit maitsestada ka Caesari kastme või mõne muu rammusama kastmega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
2 spl – Basiilik värske
1 g – Must pipar
200 g – Punased Kidney oad
1 tk – Punane sibul
80 ml – Oliiviõli
200 g – Valged konservoad
1 g – Sool
50 g – Rohelised oliivid kivideta
200 g – Kirsstomat
50 ml – Punase veini äädikas
0.50 tl – Suhkur