Rooma salat krõmpsuvate kaaslastega

Karge Rooma salat on saanud värsked ja krõmpsuvad seltsilised ning mündise kastme.

Valmistamine

  1. Töötle kastmeained blenderis või saumikseriga ühtlaseks.
  2. Rebi salatilehed väiksemaks. Koori ja riivi porgandid. Viiluta redised (1 punt) ja tükelda brokoli õisikuteks. Sega kaste salatiga, lisa värskelt pressitud sidrunimahl. Peale riivi jämeda riiviga või tõmba juustunoaga Parmesani-laastud.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Rooma salat
2 tk – Porgand
1 tk – Redis värske
400 g – Brokoli värske
50 g – Parmesan
Kaste
1.50 dl – Oliiviõli
1 tk – Sidrun
2 spl – Palsamiäädikas
1 spl – Mündilehed
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Suhkur