Raili kapsa-porgandi toorsalat

Toorsalat, mis sobib lisandiks igale roale.

Valmistamine

  1. Riivi kapsas, porgand ja küüslauk, sega läbi ning pane kolmeliitrisse purki (või suuremasse kaanega kaussi). Mõõda marinaadiained kastrulisse, kuumuta keemiseni ja lase veidi jahtuda. Vala pooljahtunud marinaad riivitud köögiviljadele.
  2. Lase enne serveerimist paar tundi kuni ööpäev külmas seista. Sega salatit aeg-ajalt või kata purk kaanega ja loksuta.

Nipid ja soovitused

Väike pere võiks võtta pool kogustest.

KoostisosadPortsjonid:10 portsjonit

Põhikoostisosad
1.50 kg – Kapsas
3 tk – Porgand
1 tk – Küüslauk
Marinaad
1 L – Vesi
2 dl – Õli
2 dl – Suhkur
2 spl – Sool
2 spl – Äädikas