Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga

Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga.

Valmistamine

  1. Koori kartulid ja kõrvits ning lõika tikkudeks. Koori sibul ja lõika ribadeks.
  2. Kuumuta sibulat pannil õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.
  3. Sega hakkliha kartuli, nõrutatud maisi ja kõrvitsaga ning maitsesta riivitud muskaatpähkliga.
  4. Kalla segu vormi ning lisa puljong ja koor. Puista peale riivjuust.
  5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni kartul on pehme. Puista peale hakitud ürte ja tõsta lauale.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
4 spl – Maitseroheline
1 tl – Cayenne pipar
400 g – Kartul
2 dl – Konserveeritud mais
1 tk – Sibul
400 g – Veisehakkliha
1 tl – Muskaatpähkel
2 dl – Köögiviljapuljong
400 g – Kõrvits
100 g – Riivjuust
2 dl – Tere vahukoor