Kategooriad
Jõhvika-kohupiimaparfee kamaga
Lahe hapukas järelroog talvisele peolauale.
Valmistamine
- Töötle jõhvikad suhkruga püreeks, sega koos kamajahuga kohupiima hulka.
- Vahusta koor tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult ülejäänud ainetega. Tõsta väikestesse silikoonist muffinivormidesse või ühte suurde kilega vooderdatud vormi. Kata fooliumiga ja pane vähemalt viieks tunniks sügavkülma.
- Pool tundi enne serveerimist võta välja, pane vorm kummuli vaagnale. Paku lisaks šokolaadi- või karamellikastet.
Nipid ja soovitused
Kreeka jogurti võid asendada 35% rõõsa koorega. Kui sügavkülma ei ole aega panna, serveeri magustoitu kohe pokaalist mõnusa vahuna.
KoostisosadPortsjonid:7 portsjonit
Põhikoostisosad
300 g – Kohupiimapasta
2 tl – Vanillisuhkur
1.50 dl – Ökoloogiline roosuhkur
200 g – Jõhvikad külmutatud
2 spl – Kamajahu
2 dl – Kreeka jogurt