Kategooriad
Kodujuustu-suitsukana vorm
Mahlase toidu võid valmis küpsetada ühes suures vormis või hoopis väikestes ahjuvormides, mida on mugav igale sööjale personaalselt serveerida. Ahjusoe roog maitseb hästi värske salatiga.
Valmistamine
- Sulata või, sega kodujuustu ja kohupiimakreemiga, klopi hulka munad. Maitsesta soola ja pipraga.
- Määri vorm(id) õliga. Haki tomatid ja jaga vormide põhja. Maitsesta soola ja pipraga, raputa peale hakitud peterselli.
- Haki suitsukana ja jaga vormidesse. Tõsta peale kodujuust.
- Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 minutit.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Põhikoostisosad
400 g – Kodujuust
200 g – Kohupiimapasta
150 g – Riivjuust
1 spl – Õli
4 tk – Tomat
300 g – Suitsukanakuubikud
1 g – Sool
1 g – Must pipar
4 tk – Muna
50 g – Või
1 spl – Petersell värske