Kalkuni-õunapada

Kalkuni-õunapada

Valmistamine

  1. Lõika kalkuniliha kuubikuteks ja pruunista õlis.
  2. Haki tšilli ja küüslauk (1 küüs) ning lõika õun sektoriteks. Lisa kalkuni hulka.
  3. Vala potti valge vein. Kata anum kaanega ja hauta umbes tund aega.
  4. Lisa soola ja kui liha on pehme, serveeri riisi või kuskussiga.

Nipid ja soovitused

Eraldi kastet pole vaja lihale teha, sest sibulast, õunast ja veinist tekib piisavalt vedelikku. Sama retsepti alusel võid teha hautist ka pardikoibade ja küülikuga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Kalkunifilee
1 tk – Õun
0.25 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Küüslauk
100 ml – Valge vein
1 g – Sool