Magusad kamakotletid

Neid pole küpsetada vajagi. Tervislikuks magusroaks sobivad sellised kotletid imehästi koos maitseka mustsõstrakastmega.

Valmistamine

  1. Hõõru toorjuust suhkruga pehmeks. Sega hulka kamajahu, jogurt ja vahukoor.
  2. Vormi massist pätsid ja pane serveerimiseni külmkappi.
  3. Püreesta sulatatud mustad sõstrad. Sega hulka siirup ja palsamikreem. Serveeri kotlettide juurde.

Nipid ja soovitused

Palsamikreemi võid asendada suhkruga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
150 g – Kamajahu
3 spl – Suhkur
8 spl – Maitsestamata jogurt
75 g – Toorjuust
3 spl – Vahukoor
Kaste
150 g – Mustsõstrad külmutatud
3 spl – Agaavi siirup
2 spl – Palsamikreem