Šokolaadijäätis

Šokolaadijäätis

Valmistamine

  1. Kuumuta piim, šokolaad ja või.
  2. Klopi munakollased väikese koguse piimaga lahti.
  3. Ühenda omavahel šokolaadimass ja munakollased.
  4. Tõsta segu vormidesse ja pane sügavkülma tahenema.

Nipid ja soovitused

Kui jäätist söövad vaid täiskasvanud, võid lisada jäätisemassi hulka natuke Vana Tallinnat või muud kanget alkoholi. Et maius jääks vahulisem ja õhulisem, võid massi hulka lisada ka munavalged. Vahusta valged ja lisa alles siis, kui oled ülejäänud komponendid omavahel kokku seganud ja lasknud massil maha jahtuda.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
100 ml – Piim
2 tk – Muna
100 g – Tume šokolaad
80 g – Või