Kihiline kodujuustu-mango magustoit

Tõeliselt õhuline magustoit, mille võid valmistada kas ühte suurde kaussi või pokaalidesse.

Valmistamine

  1. Purusta küpsised. Nõruta mangoviilud, jäta mõni kaunistuseks ja ülejäänud tee väiksemateks tükkideks. Vahusta vahukoor suhkruga ja sega kodujuustuga.
  2. Lao kaussi esmalt pool küpsisepurust, pool mangotükkidest ja pool vahukoore-kodujuustusegust. Seejärel lisa jälle küpsisepuru (osa jäta pealeraputamiseks), mangotükid ja kodujuustusegu.
  3. Raputa peale pisut küpsisepuru ja kaunista mangoviiludega. Lase vähemalt pool tundi enne serveerimist külmkapis seista.

Nipid ja soovitused

Mango asemel sobivad ka muud konservpuuviljad või värsked marjad.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
175 g – Täidisega küpsised
800 g – Konserveeritud mango
300 g – Kodujuust
3 dl – Vahukoor
2 spl – Suhkur