Iirise-kamapallid

Kass Arturi kooki, vana head nostalgiamaiust teavad kõik. Täisteravilja-hommikueine ehk kamapallidega on seda lausa lust ja rõõm valmistada. Väikesed pallikesed hakkavad sulanud iirisemassiga hästi kokku ja neid saab panna kaunilt ka paberist muffinivormidesse.

Valmistamine

  1. Sulata suures potis madalal kuumusel või. Lisa iirised ja sulata pidevalt segades ühtlaseks massiks.
  2. Tõsta pott tulelt ja sega hoolikalt juurde kamapallid.
  3. Lase veidi jahtuda ja jaga paberist muffinivormidega vooderdatud muffinipanni.
  4. Lase vähemalt 1‒2 tundi jahedas seista.

KoostisosadPortsjonid:12 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Iirisekommid
200 g – Või
100 g – Kamapallid