Räimepihvid juustu ja pestoga

Räimepihve on lihtne ja mugav valmistada, neid saad teha nii suurte kui ka väikeste räimedega. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot – isetehtud pesto on muidugi parim.

Valmistamine

  1. Laota räimed, nahk allpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  2. Määri peale pestot ja pudista üle meelepärase juustuga. Tõsta teine räimefilee peale, nahapool ülal. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, olenevalt fileede suurusest.
  3. Jahvata peale musta pipart.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
8 tk – Räimefilee
4 spl – Roheline pestokaste
150 g – Riivjuust
50 g – Või
1 g – Must pipar