Karrilõhe juustukattega

Poole tunniga saad valmis maitsva piduliku õhtusöögi. Kreemjas juustukate teeb lõheroa eriti mahlaseks. Serveeri kala kuuma riisi ja aurutatud köögiviljadega.

Valmistamine

  1. Lõika lõhe viiludeks ja pane ahjuvormi.
  2. Pese ja ribasta porru, laota lõhele.
  3. Sega hapukoor 1 pressitud küüslauguküüne, karri, soola ja pipraga. Määri segu lõheviiludele ning puista üle juustuga.
  4. Küpseta ahjus 225° juures 20–30 minutit ehk kuni kala on küps ja juust sulanud.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
700 g – Lõhefilee
1 tk – Porrulauk
2 dl – Lahja hapukoor
1 tk – Küüslauk
1 tl – Karri
1 tl – Sool
0.50 tl – Must pipar
1 dl – Riivjuust