Salat kanaliha, röstitud tomatite ja sibulaga

Salat kanaliha, röstitud tomatite ja sibulaga

Valmistamine

Röstitud tomatid ja sibulad:

  1. Pane sektoriteks lõigatud sibul ja terved tomatid vormi.
  2. Nirista peale õli ja palsamiäädikas ning raputa soola, pipart ja suhkrut.
  3. Küpseta 225kraadises ahjus 25 minutit.

Salat:

  1. Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga.
  2. Tõsta salatiroheline taldrikule, laota peale hakkliha ning kata röstitud tomatite ja sibulaga.
  3. Kõige peale raputa riivitud parmesan. Võid lisada ka meelepäraseid värskeid ürte.

Nipid ja soovitused

Tomatite röstimisel tekib vormi põhja mõnus leem, mis sobib ideaalselt salatile kastmeks ning teeb roa eriti mahlaseks ja maitseküllaseks.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Tomatid ja sibulad
250 g – Tomat
1 tk – Sibul
8 spl – Õli
8 spl – Palsamiäädikas
1 tl – Suhkur
1 g – Sool
1 g – Must pipar
Salat
250 g – Hakkliha broilerikintsulihast
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 spl – Lehtsalat
1 spl – Parmesan