Avokaadovaht laimi ja valge šokolaadiga

Avokaado sisaldab palju vitamiine, mineraale, kasulikke rasvhappeid ja antioksüdante. Eriti külluslik on avokaado E-vitamiini poolest, mis aitab nahal säilitada oma pehmuse, sära ja värskuse, andes ka juustele täiendavat läiget. Seda magustoitu süües saab keha midagigi kasulikku.

Valmistamine

  1. Sulata valge šokolaad ja jäta jahtuma (lase täielikult jahtuda, muidu läheb šokolaad vahukoore sees tükki).
  2. Püreesta avokaado ning sega kohe laimist pigistatud mahla ja riivitud laimikoorega (nii ei kaota avokaado oma ilusat värvi).
  3. Vahusta vahukoor. Sega juurde kõigepealt šokolaad ja siis avokaadopüree.

Nipid ja soovitused

Serveeri pistaatsiapähklitega.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
200 g – Valge šokolaad
200 ml – Vahukoor
1 tk – Avokaado
1 tk – Laim