Kannelloonid hakkliha, ubade ja tomati-kookoskastmega

Kannelloonid on pastatorud, mis täidetakse, kaetakse kastmega ja küpsetatakse ahjus. Hakklihale võib lisada meelepäraseid lisandeid: ube, kikerherneid, seeni ja sibulat.

Valmistamine

  1. Prae hakkliha ja lase jahtuda.
  2. Sega juurde nõrutatud oad, pressitud küüslauguküüned (2 tk) ja hakitud sibulapealsed (3 tk).
  3. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid hakklihatäidisega ja lao vormi.

Kaste:

  1. Kuumuta pannil purustatud tomateid.
  2. Sega juurde kookospiim. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja murulauguga.
  3. Vala kaste vormi torudele. Kõige peale tõsta riivitud juust.
  4. Küpseta 200kraadises ahjus 25 minutit.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
400 g – Purustatud tomatid
1 spl – Murulauk värske
1 g – Must pipar
200 ml – Santa Maria Kookospiim
150 g – Riivjuust
1 g – Sool
2 spl – Suhkur
Põhikoostisosad
450 g – Seahakkliha
1 g – Sool
400 g – Punased Kidney oad
1 tk – Roheline sibul
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
200 g – Pasta Cannelloni