Külm kurgi-tomatisupp basiilikuga

See supp sobib ideaalselt neile, kes muretsevad kehakaalu pärast või soovivad lihtsalt kerget, kiiret ja värskendavat suutäit. Suppi võib serveerida ka mozzarella-viiludega.

Valmistamine

  1. Lõika tomat ja kooritud kurk viiludeks ning pane kannmikserisse (või kasuta saumikserit).
  2. Lisa õli, palsamiäädikas, sidrunimahl, maitseained ja basiilikulehed. Vurista ühtlaseks supiks. Vajaduse korral lisa soola, suhkrut, pipart või happesust.
  3. Serveeri basiilikulehtede ja kurgiviiludega.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
100 g – Kurk
100 g – Tomat
1 spl – Basiilik värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Suhkur
1 spl – Oliiviõli
1 spl – Palsamiäädikas
1 spl – Sidrunimahl kontsentraat