Koorene täisterapasta fenkoli, parmesani ja seemneseguga

Koorene täisterapasta fenkoli, parmesani ja seemneseguga.

Valmistamine

  1. Keeda pasta ja pane nõrguma. Jäta alles tassitäis pastakeeduvett.
  2. Tükelda fenkol väikesteks kuubikuteks või ribadeks.
  3. Kuumuta pannil õli ning pruunista fenkolitükke, kuni need on jumekad, kuid siiski veel krõmpsud.
  4. Lisa pannile mesi, sega ja vala juurde ka koor. Kuumuta keemiseni.
  5. Pane pannile pasta, sega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Kui tundub, et pasta on kuiv, lisa natuke keeduvett.
  6. Serveeri riivitud parmesani ja seemneseguga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Täistera pasta
1 tk – Fenkol
400 ml – Kohvikoor
1 tl – Mesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
25 g – Parmesan
2 spl – Seemnesegu