Šokolaadivahune mustika-banaanitort

Šokolaadivahune mustika-banaanitort

Valmistamine

  1. Vahusta koor, sulata šokolaad (lase jahtuda) ja sega kokku.
  2. Sega hapukoor vanillisuhkruga.
  3. Lõika banaan viiludeks.
  4. Lõika biskviit kolmeks.
  5. Immuta alumist ketast kergelt piimaga, jaota peale pooled banaanilõigud ja kolmandik mustikatest. Kata poole šokolaadivahuga.
  6. Tõsta peale keskmine ketas ja immuta ka seda piimaga. Jaota peale ülejäänud banaanid, teine kolmandik mustikatest ja kata hapukoorega.
  7. Tõsta peale viimane ketas, immuta ka seda piimaga ning kata kohe šokolaadivahuga. Jaota peale viimased mustikad ning jäta kook üleöö külma “tõmbama”.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Biskviidipõhi hele
200 g – Tume šokolaad
400 g – Vahukoor
300 g – Hapukoor
1 spl – Vanillisuhkur
200 ml – Piim
2 tk – Banaan
200 ml – Mustikad