Pannioad peekoni ja sinihallitusjuustuga

Pannil valmistatud oad on üks lihtsamaid, kiiremaid ja maitsvamaid viise ube valmistada. Serveeri pisikeste keedetud värskete kartulitega.

Valmistamine

  1. Aja pann kuumaks ning prae ribadeks lõigatud peekonit, kuni see hakkab kuldpruuniks värvuma.
  2. Lisa oad ja pruunista.
  3. Pressi pannile küüslauk (1 küüs) ning sega. Maitsesta julgelt soola, pipra ja värske tilliga.
  4. Vala panniroog taldrikule või kaussi ning murenda peale sinihallitusjuust.

Nipid ja soovitused

Soovi korral asenda sinihallitusjuust parmesaniga.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
250 g – Aedoad värske
120 g – Suitsupeekon
50 g – Sinihallitusjuust
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
1 tk – Till värske