Lihapallid kooreses punasesõstrakastmes

Sõstrakastmes lihapallid on üks koguperetoit, millest ei saa isu täis ei suurtel ega väikestel.

Valmistamine

  1. Sega hakkliha ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta tainast umbes 2,5 cm läbimõõduga pallikesed.
  2. Kuumuta pannil veidi õli ja prae pallikesed igast küljest pruuniks.
  3. Vala pannile koor ja lase keema tõusta.
  4. Lisa marjad, hapukoor, värske petersell ning sega. Lase veel korraks keema tõusta. Serveeri näiteks pastaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Lihapallid
1 spl – Roheline sibul
1 spl – Murulauk värske
1 g – Must pipar
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Till värske
1 g – Sool
Kaste
1 dl – Punased sõstrad
2 spl – Hapukoor
1 spl – Petersell värske
200 ml – Kohvikoor