Lihapallid kooreses punasesõstrakastmes

Sõstrakastmes lihapallid on üks koguperetoit, millest ei saa isu täis ei suurtel ega väikestel.

Valmistamine

  1. Sega hakkliha ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta tainast umbes 2,5 cm läbimõõduga pallikesed.
  2. Kuumuta pannil veidi õli ja prae pallikesed igast küljest pruuniks.
  3. Vala pannile koor ja lase keema tõusta.
  4. Lisa marjad, hapukoor, värske petersell ning sega. Lase veel korraks keema tõusta. Serveeri näiteks pastaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
200 ml – Kohvikoor
2 spl – Hapukoor
1 dl – Punased sõstrad
1 spl – Petersell värske
Lihapallid
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Till värske
1 spl – Murulauk värske
1 spl – Roheline sibul
1 g – Sool
1 g – Must pipar