Lihapallid kooreses punasesõstrakastmes

Sõstrakastmes lihapallid on üks koguperetoit, millest ei saa isu täis ei suurtel ega väikestel.

Valmistamine

  1. Sega hakkliha ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta tainast umbes 2,5 cm läbimõõduga pallikesed.
  2. Kuumuta pannil veidi õli ja prae pallikesed igast küljest pruuniks.
  3. Vala pannile koor ja lase keema tõusta.
  4. Lisa marjad, hapukoor, värske petersell ning sega. Lase veel korraks keema tõusta. Serveeri näiteks pastaga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
1 spl – Petersell värske
200 ml – Kohvikoor
2 spl – Hapukoor
1 dl – Punased sõstrad
Lihapallid
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske
1 g – Sool
1 spl – Roheline sibul
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Murulauk värske