Trühvlikook

Trühvlikook

Valmistamine

  1. Purusta küpsised peeneks puruks, peenesta ka pähklid ning sega kokku sulatatud võiga.
  2. Suru segu tugevalt 20 cm läbimõõduga vormi põhja ja jäta külma tahenema.
  3. Sulata paksupõhjalises potis šokolaad.
  4. Lisa 400 ml vahukoort ning kuumuta (kuid ära keema lase). Jäta jahtuma.
  5. Vahusta ülejäänud koor ning sega jahtunud šokolaadi-koore segusse.
  6. Vala vormi küpsisepõhjale ja lase järgmise päevani külmas taheneda.
  7. Kaunista maasikatega.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
150 g – Savoiard küpsised
60 g – Või
75 g – Röstitud maapähklid
600 ml – Vahukoor
300 g – Tume šokolaad
1 tk – Maasikad värsked