Taipärased köögiviljad austrikastmes

Värsket salatit Tai köögis ei armastata, see- eest aga naudivad nad palju hästi maitsestatud vokitud köögivilju. Siin võid kasutada nii baklažaani, suvikõrvitsat, šampinjone kui ka minimaisi, mis parajasti endale meeldib.

Valmistamine

  1. Tükelda köögiviljad, koori ja pressi küüslauguküüned (4 tk), haki ingver (tükike).
  2. Kuumuta õli vokkpannil või paksupõhjalises potis.
  3. Voki köögivilju mõni minut, lisa küüslauk, ingver, austrikaste, suhkur ja soja.
  4. Kuumuta segades veel 2–3 minutit ning serveeri riisi ja magus- terava tšillikastmega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Baklažaan
1 tk – Suvikõrvits
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 g – Õli
3 spl – Austrikaste
1 spl – Suhkur
1 spl – Sojakaste
1 tk – Basmatiriis
1 g – Magus tšillikaste
1 tk – Brokoli värske