Tatrajahu- odrahelbepannukad sõstra-toorjuustuvahuga

Kuna pannkoogitainas ei sisalda nisujahu, siis küpseta just pisikesi pannkooke, mis on mugavalt ümber pööratavad ega murdu. Toorjuustuvahtu proovi kindlasti ka vaarikatega!

Valmistamine

Pannkoogid:

  1. Pane kõik komponendid kõrgesse kaussi ning vurista saumikseriga ühtlaseks (võid seda teha ka kannmikseris). Tainas jääb pigem vedel. Kui kann- või saumikserit ei ole, siis sega lihtsalt koostisained kokku, kuid jahvata odrahelbed enne peeneks.
  2. Kuumuta pannil õli.
  3. Küpseta keskmisest kõrgemal kuumusel väiksed lusikapannkoogid.

Sõstravaht:

  1. Mikserda toorjuust korraks läbi.
  2. Lisa marjad ja suhkur ning mikserda veel natuke.
  3. Lisa ka vahukoor ning mikserda vahule.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Pannkoogid
4 tk – Muna
50 ml – Suhkur
250 ml – Tatrajahu
250 ml – Odrahelbed
1 g – Sool
600 ml – Piim
Sõstravaht
125 g – Toorjuust
200 ml – Vahukoor
1 spl – Punased sõstrad
3 spl – Suhkur