Arbuusisalat rukola, pähklite ja maasikatega

Mahlane arbuusisalat sobib kala- ja liharoogade kõrvale või niisama kergeks eineks. Maasikatele võid lisada ka hapukamaid sõstraid ning soolapähklite asemel kasutada röstitud seesamiseemneid.

Valmistamine

  1. Lõika arbuusi viljaliha tükkideks ja lao vaagnale.
  2. Laota peale rukola, sektoriteks lõigatud maasikad ja pähklid.
  3. Serveeri kastmega.

Kaste: Vispelda kõik koostisained ühtlaseks kastmeks.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
3 spl – Rukkola
200 ml – Maasikad värsked
1 kg – Arbuus
100 g – Pähklite segu
Kaste
1 g – Must pipar
4 spl – Oliiviõli
0.50 tl – Magus sinep
1 g – Sool
0.50 tl – Muscovado suhkur tume
2 spl – Palsamiäädikas