Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga

Vrapid köögiviljatäidise ja köömne-grillkanaga

Valmistamine

Köögiviljatäidis:

  1. Riivi kapsad, porgand ja sibul jämeda riiviga või kasuta köögikombaini.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ja pruunista pidevalt segades mõni minut.
  3. Pressi juurde ka küüslauk (1 küüs), maitsesta segu soolaga ning vala pannile umbes 1 dl vett.
  4. Hauta köögiviljad pehmeks.

Köömne-grillkana:

  1. Sega köömned, sool ja suhkur.
  2. Tambi kanafilee õhemaks, hõõru mõlemale poolele maitseainesegu ning küpseta grillil või kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  3. Lõika fileetükid ribadeks.

Vrapid:

  1. Määri 4 tortilla keskele toorjuustu.
  2. Tõsta peale 3 sl täidist, lao peale kanafileeribad ning voldi tortilja kokku.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Köögiviljatäidis
1 g – Õli
1 tk – Küüslauk
150 g – Punane kapsas
1 g – Sool
150 g – Brüsseli kapsas
1 tk – Porgand
1 tk – Punane sibul
Köömne-grillkana
1 tl – Sool
1 tl – Tume suhkur
400 g – Broilerifilee
1 spl – Köömned
Vrapid
1 tk – Nisutortilla
4 spl – Toorjuust