Salat grillitud suvikõrvitsa, brõnsa ja päikesekuivatatud tomatitega

Brõnsa võid asendada selles salatis halloumi, tofu või Lapi juustuga. Suvikõrvitsa asemel proovi grillida ka baklažaani!

Valmistamine

  1. Lõika suvikõrvits 1 cm paksusteks viiludeks ning sega õli, riivitud sidrunikoore, poolest sidrunist pressitud mahla ja soolaga.
  2. Küpseta grillil mõlemalt poolt jumekaks. Lõika brõnsa neljaks kangiks, kasta ülejäänud suvikõrvitsamarinaadi ning küpseta grillil mõlemalt poolt küpseks. 3.Jaota salatilehed taldrikutele, laota peale suvikõrvitsad, tomatid ja juust. Kastmeks võid peale niristada suvikõrvitsamarinaadi, mida rikasta vastavalt soovile erinevate maitsetega.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Salat
10 tk – Päikesekuivatatud tomatid õlis
Põhikoostisosad
1 tk – Sidrun
150 g – Brõnsa
2 spl – Õli
200 g – Suvikõrvits
1 tl – Sool